• banner1
  • 7-23
  • Banner3-2
  • pabrik
  • 201004121446071105

TENTANG KAMI

Diadegkeun dina 2007, Chongqing mesin Best ieu specializing dina panalungtikan sarta produksi mesin ngadaur mulang minyak runtah, minyak kaderisasi runtah sarta equipments filtration vakum. Sanggeus taun ngembangkeun, Chongqing mesin pangalusna mibanda pangalaman euyeub tur téhnologi unik. Pausahaan concentrates sorangan dina panalungtikan, ngembangkeun jeung exploiting dina widang perlakuan minyak. Sarta eta terus ngembang sorangan dina daur ulang minyak sarta médan purifikasi minyak ku lega nyerep canggih ngadaur mulang minyak jeung purifikasi minyak téknologi imah jeung di mancanagara.

DIAJAR DEUI

Produk Artikel