Taros Kami - Chongqing Best Mechanical Co., Ltd

Taros Kami

Simkuring salawasna ngadangukeun pamadegan anjeun sarta sugesti, nyadiakeun informasi produk panganyarna na jasa profésional.

You can through the following contact information, or fill in on the right side of the spreadsheet to contact us, we will reply you within 24 hours.

Ngaran parusahaan: CHONGQING pangalusna mékanis parabot CO, LTD.

Phone: +86 18983774129          Tel: +86 023-68631278

Jualan:  sales@bestoilrecycling.com

Jualan: best-recycling@outlook.com

Tech:  tech@bestoilrecycling.com

Aftersales:  after-sales@bestoilrecycling.com

Skype:  +86 18983774129

Alamat: Jiulong Industrial Park, Tongguanyi, Jiulongpo District, Chongqing, Cina

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Cup


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart