proyek

  • The suksés Kerjasama WithTianjin Lingkungan Protection Corporation
    Pos waktos: Jan-04-2018

    Dina Méi 2014, Tianjin Lingkungan Protection Co., Ltd., sanggeus dibandingkeun kalayan loba pausahaan sejen tur pribadi dilongok pabrik urang keur inspeksi ahir workmanship sarta produk teknis urang kualitas, tungtungna dijieun perjangjian migawé bareng kalayan kami sarta nandatanganan kontrak. Dina Juli 2014, parusahaan urang ...Baca leuwih »

  • mesin 50 ton di Taiwan HTSE Company
    Pos waktos: Jan-04-2018

    Dina September 2016, pausahaan HTSE Taiwan nyetél délégasi nganjang pabrik daur ulang tutuwuhan minyak di sabudeureun Langkaplancar Cina. parusahaan urang masihan hiji wilujeng sumping haneut kana Taiwan rombongan, sarta ngatur maranehna nganjang workshop produksi urang, urang nembongkeun produk urang jeung nunjukkeun aliran gawé kami tina digitus ...Baca leuwih »